Η ιστορία μας

1995 Η Γίφα Ελλάς Α.Ε. ιδρύεται με έδρα τη Νέα Κηφισιά και αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή και διάθεση εποχιακών ειδών και παιχνιδιών στην Ελληνική αγορά
1999 Σε συνεργασία με οίκους του εσωτερικού και εξωτερικού η Γίφα Ελλάς αλλάζει το προϊοντικό focus της σε είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης. Μετά από αποκλειστική συνεργασία με μεγάλο οίκο του εξωτερικού, η διάθεση των προϊόντων Resistant Hercules στην Ελληνική αγορά είναι γεγονός.
2008 Στην εμπορική γκάμα της εταιρείας προστίθενται και τα εργαλεία χειρός AF tools.
2009 Η εταιρεία μετακομίζει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Άγιου Πέτρου στις Αχαρνές Αττικής.
2011 Κατόπιν αποκλειστικής συνεργασίας για την Ελληνική αγορά, προστίθενται στο δυναμικό της εταιρείας και τα και εργαλεία κήπου AF tools garden.
2013 Παράλληλα με την συνεχή και πάντα με βάση κριτήρια ποιότητας διεύρυνση του κωδικολογίου στα υπόλοιπα εμπορικά σήματα, η εταιρεία ξεκινάει τη διάθεση των ειδών ατομικής υγιεινής MedAction. Η εταιρεία καταθέτει αργότερα αποκτά με επιτυχία από τον Ο.Β.Ι το πρώτο της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για το κοντάρι διπλής όψης.
2017 Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας αυξάνονται και παράλληλα γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας των οπτικών ειδών Vista Eyewear στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.
2019 Με στόχο τη συνεχή διεύρυνση των συνεργασιών της η εταιρεία αποκτά και υποκατάστημα-αποθήκες επίσης στις Αχαρνές Αττικής και εξασφαλίζει τη διανομή των ηλεκτρονικών ειδών RedShift στην Ελληνική αγορά


Οι Αξίες μας

Προτεραιότητα μας αποτελεί η υψηλή ποιότητα προιόντων, εξυπηρέτησης και δικτύου διανομής, η καινοτομία σε προϊόντα και διαδικασίες και ηα ασφάλεια των προϊόντων που παρέχουμε στον πελάτη μας και στον τελικό καταναλωτή. Η διασφάλιση της ποιότητας πραγματοποιείται μέσω σχολαστικών ελέγχων στα προϊόντα μας, συνεργάσια με μεγάλους οίκους παραγωγής, τήρηση όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων και συνεχή επικοινωνία με τους φορείς της αγοράς.

 

Το δίκτυο μας

Η εταιρεία διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης μέσω πωλητών και αντιπροσώπων με εξυπηρέτηση σε κάθε νομό, πόλη και κωμόπολη της Ελλάδας. Η εταιρεία είναι 100% Ελληνικών συμφερόντων.

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης, μέσω πωλητών και συνεργατών, με εξυπηρέτηση
απο έμισθους πωλητές της εταιρίας σε κάθε νομό, πόλη και κωμόπολη της Ελλάδας. Εταιρικό Προφιλ

ΓΙΦΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Κάλχαντος 5 Αχαρναί 13675
Τηλ. κέντρο: 2106206273
FAX: 2106206786

Φόρμα επικοινωνίας

Δείτε κάποια από τα πρώτα σε πωλήσεις προϊόντα μας

Περισσότερα

 

  • Νέα Προϊόντα Δείτε τα νέα προίόντα της εταιρίας μας.
  • Διαφημίσεις Δείτε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις της εταιρίας μας.
  • ΚαριέραΠληροφορίες για αίτηση εργασίας στη Γίφα Ελλας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook !